Güvenli Eğitim - Güvenli Gelecek

tüm duyurular

tüm etkinlikler

Bugün Doğanlar

Bugün doğan öğrenci ve öğretmen listesi

Öğrenci

Ahmed Sencer Alabacak, Doğu Macar, Mehmet Tuğrul Şinik, Sena Kara, Fatih Gürbüz, Berkay Kızılay, Oğuzhan Suiçmez, Yusuf Altan, Eda Nur Kurtul, Ali Can Güntay

Öğretmen

Seda Dündar Mantratzi

Geri Dön

Eklenme tarihi25.01.2008

Okunma Sayısı1923

E-posta ile paylaş Facebook da paylaş Google da paylaş Twitter da paylaş

Dönem Sonu Kapanış Törenimiz

Dönem Sonu kapanış törenini coşkulu bir şekilde yapıldı. Müdürümüz Sebahattin Kazaz öğrencilerimizden tatilde iyice dinlenerek okula hem bedenen hem ruhen hazır bir şekilde gelmelerini istedi.

Dönem Sonu Kapanış Törenimiz

Devamında 'Karneler bir yol haritasıdır ve size mesajlar verir. Biraz daha çalış, kendinle gurur duyabilirsin, seninle övünüyorum, daha iyisini yapabilirsin ve daha niceleri. Karneniz nasıl olursa olsun hayat size daha birçok fırsatlar sunmaya hazır. Eğer bu yıl yeterli çalışma azmini gösterememişseniz lütfen sorumluluklarınızı hatırlayın. Lütfen anne ve babanızın sizin için ne kadar büyük çabalar harcadığını düşünün. Öğretmenlerinizin üzüntüsünü gözlerinizde canlandırın. Arkadaşlarınızın yanında ne hissettiğinizi düşünün. Sizlere aynı zamanda bir öğretmen olarak tavsiyem en kısa zamanda noksanlıklarınızı görerek taze bir başlangıca hazır olmanızdır. " dedi.

Velilerimize de 'Çocuklarımızın üzerine nasıl titrediğinizi bir baba olarak çok yakından biliyorum. İstiyorsunuz ki, onlar başarsın mutlu olsunlar. İyi bir karne bebekken attıkları adım kadar sizi sevindiriyor. Onların başarılarını arkadaşlarınızla gurur duyarak paylaşıyorsunuz. Gün, yapılanları ve yapılmayanları değerlendirme günüdür. Gün çocuklarımızı azarlama ve onların heveslerini kırma günü değildir. Lütfen çocuklarınıza empati ile yaklaşın ve onları daha iyisini yapmaları için cesaretlendirin. Unutmayalım ki ödüllendirmek, her zaman cezalandırmaktan daha pedagojiktir.' şeklinde hitap etti.

Sonrasında bir öğrencimiz okul hakkındaki duygu ve düşüncelerini içeren bir konuşma yaptı. Sonrasında İlçe birincisi olan masa tenisi takımımız, istiklal marşını ezbere okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve bowling turnuvası birincileri ödüllerini aldılar. Müzik öğretmenimiz Hulusi Kayalı eşliğinde tüm öğrencilerimiz İhlas Koleji Marşı'nı söylediler. İstiklal Marşından sonra sınıflarına giden öğrencilerimiz karnelerini öğretmenlerinden aldılar.

Sitelerimiz