Güvenli Eğitim - Güvenli Gelecek

Yayla Çorba, Mengen Musakka, Pirinç Pilavı Nohutlu, Tulumba Tatlı, Cacık

02.04.2015 tarihindeki yemeklerin toplam kalorisi : 1534

Bugün Doğanlar

Bugün doğan öğrenci ve öğretmen listesi

Öğrenci

Ömer Temiroğlu, Dilara Erol, Özge Güler, Sena Koçer, Yusuf Alev, Zeynep Nisan Dizdar, Nur Muhammet Subaşı, Ecesu Aydın

Sosyal Faaliyetler

Geri Dön
E-posta ile paylaş Facebook da paylaş Google da paylaş Twitter da paylaş

Sosyal Etkinlikler bir öğrencinin başarısını destekleyen en büyük unsurlardan biridir. Bu sebeple sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veriyoruz. Öğrenci, sosyal aktivitelerle özgüven kazanmakta ve hayata daha sağlam hazırlanmaktadır.

İhlas Koleji, sosyal faaliyetleriyle öne çıkmış, başarılarıyla da pekiştirmiş bir kurumdur. Okullarımızda yapılan sosyal faaliyetleri; geziler (şehir içi, şehir dışı,yurt dışı), eğitim amaçlı seminerler, gidilen fuarlar, tarihi ve kültürel geziler, eğlenceye yönelik aktiviteler, sportif aktiviteler, Çocuk Esirgeme Kurumlarına ziyaretler, sınıf piknikleri gibi sıralayabiliriz.

Sitelerimiz