Güvenli Eğitim - Güvenli Gelecek

Mercimek Çorba, Izgara Köfte, Pirinç Pilavı, Salata, Kemal Paşa Tatlısı

12.02.2016 tarihindeki yemeklerin toplam kalorisi : 1103

Bugün Doğanlar

Bugün doğan öğrenci ve öğretmen listesi

Öğrenci

Ahmet Koçak, Samet Süleyman Ersoy, Rabia Uçar, Halil Emre Yıldız, Yağız Mirmahmutoğulları, Nisanur Oran, Gökay Aytek, Yağmur Yüksel, Zehra Kayır

Öğretmen

Mehmet Akif Arvas

Sosyal Faaliyetler

Geri Dön
E-posta ile paylaş Facebook da paylaş Google da paylaş Twitter da paylaş

Sosyal Etkinlikler bir öğrencinin başarısını destekleyen en büyük unsurlardan biridir. Bu sebeple sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veriyoruz. Öğrenci, sosyal aktivitelerle özgüven kazanmakta ve hayata daha sağlam hazırlanmaktadır.

İhlas Koleji, sosyal faaliyetleriyle öne çıkmış, başarılarıyla da pekiştirmiş bir kurumdur. Okullarımızda yapılan sosyal faaliyetleri; geziler (şehir içi, şehir dışı,yurt dışı), eğitim amaçlı seminerler, gidilen fuarlar, tarihi ve kültürel geziler, eğlenceye yönelik aktiviteler, sportif aktiviteler, Çocuk Esirgeme Kurumlarına ziyaretler, sınıf piknikleri gibi sıralayabiliriz.

Sitelerimiz