Güvenli Eğitim - Güvenli Gelecek

Mercimek Çorba, Akdeniz Türlü, Pide, Meyve Suyu, Amerikan Salata

23.10.2014 tarihindeki yemeklerin toplam kalorisi : 1.259

Bugün Doğanlar

Bugün doğan öğrenci ve öğretmen listesi

Öğrenci

Mehmet Emir Helvacı, Mehmet Yavuz Özbaş, Ahmet Burak Ocakçı, İrem Nur Topbaş, Ömer Faruk Kayacan, Rumeysa Bulut, Muhammet Ali Arlı, Yusuf Buğra Gök, Rumeysa Bulut, Dilara Durmaz, İbrahim Duran, İsra Ocaktan, Arzu Ağaoğlu, Mehmet Emre Yılmaz, Ayşegül Sevde Nur Arlı

Sosyal Faaliyetler

Geri Dön
E-posta ile paylaş Facebook da paylaş Google da paylaş Twitter da paylaş

Sosyal Etkinlikler bir öğrencinin başarısını destekleyen en büyük unsurlardan biridir. Bu sebeple sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veriyoruz. Öğrenci, sosyal aktivitelerle özgüven kazanmakta ve hayata daha sağlam hazırlanmaktadır.

İhlas Koleji, sosyal faaliyetleriyle öne çıkmış, başarılarıyla da pekiştirmiş bir kurumdur. Okullarımızda yapılan sosyal faaliyetleri; geziler (şehir içi, şehir dışı,yurt dışı), eğitim amaçlı seminerler, gidilen fuarlar, tarihi ve kültürel geziler, eğlenceye yönelik aktiviteler, sportif aktiviteler, Çocuk Esirgeme Kurumlarına ziyaretler, sınıf piknikleri gibi sıralayabiliriz.

Sitelerimiz