Güvenli Eğitim - Güvenli Gelecek

Süzme Mercimek Çorba, Arnavut Usülü Mitide Köfte, Pirinç Pilavı, Ayran, Salata

22.09.2014 tarihindeki yemeklerin toplam kalorisi : 1145

Bugün Doğanlar

Bugün doğan öğrenci ve öğretmen listesi

Öğrenci

Yusuf Efe Çağatay Albayrak, Ecrin Eker, Burak Fehim Şalış, Merve Çelik, Berra Erkol, Melek Zelal Tekin, Hikmet Fatih Kiler, Burhan Cankurtaran, İbrahim Matoğlu

Öğretmen

Tuğba Pektezel

Sosyal Faaliyetler

Geri Dön
E-posta ile paylaş Facebook da paylaş Google da paylaş Twitter da paylaş

Sosyal Etkinlikler bir öğrencinin başarısını destekleyen en büyük unsurlardan biridir. Bu sebeple sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veriyoruz. Öğrenci, sosyal aktivitelerle özgüven kazanmakta ve hayata daha sağlam hazırlanmaktadır.

İhlas Koleji, sosyal faaliyetleriyle öne çıkmış, başarılarıyla da pekiştirmiş bir kurumdur. Okullarımızda yapılan sosyal faaliyetleri; geziler (şehir içi, şehir dışı,yurt dışı), eğitim amaçlı seminerler, gidilen fuarlar, tarihi ve kültürel geziler, eğlenceye yönelik aktiviteler, sportif aktiviteler, Çocuk Esirgeme Kurumlarına ziyaretler, sınıf piknikleri gibi sıralayabiliriz.

Sitelerimiz