Güvenli Eğitim - Güvenli Gelecek

Ezo Gelin Çorba, Gemici Kuru Fasulye, Pirinç Pilavı, Sütlü İrmik Helvası, Cacık

28.05.2015 tarihindeki yemeklerin toplam kalorisi : 1484

Bugün Doğanlar

Bugün doğan öğrenci ve öğretmen listesi

Öğrenci

Harun Fehim Uyumlu, Zeynep Gül, Kübranur Özmeşe, Mustafa Kurtaran, Semih Binici, Nilsu İpek, Elif Beren Taşyurt, Fatih Pamukçu, Nilüfer Zeynep Güldalı, İsmail Bedirhan Albayrak, Metehan Damyan

Sosyal Faaliyetler

Geri Dön
E-posta ile paylaş Facebook da paylaş Google da paylaş Twitter da paylaş

Sosyal Etkinlikler bir öğrencinin başarısını destekleyen en büyük unsurlardan biridir. Bu sebeple sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veriyoruz. Öğrenci, sosyal aktivitelerle özgüven kazanmakta ve hayata daha sağlam hazırlanmaktadır.

İhlas Koleji, sosyal faaliyetleriyle öne çıkmış, başarılarıyla da pekiştirmiş bir kurumdur. Okullarımızda yapılan sosyal faaliyetleri; geziler (şehir içi, şehir dışı,yurt dışı), eğitim amaçlı seminerler, gidilen fuarlar, tarihi ve kültürel geziler, eğlenceye yönelik aktiviteler, sportif aktiviteler, Çocuk Esirgeme Kurumlarına ziyaretler, sınıf piknikleri gibi sıralayabiliriz.

Sitelerimiz