Güvenli Eğitim - Güvenli Gelecek

tüm duyurular

tüm etkinlikler

Bugün Doğanlar

Bugün doğan öğrenci ve öğretmen listesi

Öğrenci

Ayşe Sevde Işık, Eray Tuna Toylan, Ahmet Emin Altunbaş, Elif Yaren Kayacıoğlu, Zeynep Belek, Yusuf Karaduman, Fatih Kazak, Ömer Ermagan, Bilal Durmaz, Azra Özdemir, Samet Can Işık, Miraç Bingöl, Ali Efe Yazar, Gülşah Tuna

Sosyal Faaliyetler

Geri Dön
E-posta ile paylaş Facebook da paylaş Google da paylaş Twitter da paylaş

Sosyal Etkinlikler bir öğrencinin başarısını destekleyen en büyük unsurlardan biridir. Bu sebeple sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veriyoruz. Öğrenci, sosyal aktivitelerle özgüven kazanmakta ve hayata daha sağlam hazırlanmaktadır.

İhlas Koleji, sosyal faaliyetleriyle öne çıkmış, başarılarıyla da pekiştirmiş bir kurumdur. Okullarımızda yapılan sosyal faaliyetleri; geziler (şehir içi, şehir dışı,yurt dışı), eğitim amaçlı seminerler, gidilen fuarlar, tarihi ve kültürel geziler, eğlenceye yönelik aktiviteler, sportif aktiviteler, Çocuk Esirgeme Kurumlarına ziyaretler, sınıf piknikleri gibi sıralayabiliriz.

Sitelerimiz